Selecție grup țintă proiect „Antreprenor UBB!”

Proiectul „Antreprenor UBB!” implementat de UBB și finanțat de UE >>A DAT DRUMUL LA ÎNSCRIERI << 🚀🚀
Ești student și te gândești la dezvoltarea ta profesională ca să poți să faci ceea ce-ți place și să faci și bani frumoși din asta? ȘI NOI LA FEL!
Și când zicem că vrem să „investim” în tine, o zicem pe bune.
Cum așa?
Te provocăm să arunci o privire peste activitățile și premiile pe care le-am pregătit pentru tine:
Oferte educaționale la care tu poți să participi pentru a-ți dezvolta abilități care sunt foarte bine plătite (high income skills), și să câștigi și premii făcând asta:
✅ Antreprenoriat și inovare – înveți cam tot ce trebuie să știi ca să poți să-ți construiești și să gestionezi o afacere (poate chiar propria ta afacere). În urma parcurgerii acestei oferte vei dobândi competențe de marketing, management, financiare, cum să îți faci un plan de afaceri și multe altele. Această ofertă e potrivită pentru tine dacă vrei să înveți cum poți să devii un antreprenor de succes.
✅ Simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri – nivel inițiere + nivel intermediar (asta nu e doar cool, dar e și ceva super de viitor și foarte bine plătit) – Practic, aici înveți cum poți să automatizezi, optimizezi și digitalizezi cam orice procese repetitive într-o companie (a ta sau a clienților tăi). Bineînțeles, înveți mult mai mult de atât, dar hai să începem cu asta. Iar pe lângă premiile consistente pe care le poți câștiga parcurgând acest program, ai acces gratuit 3 ani la platforma în care o să lucrezi, care pe tine te-ar costa aproximativ 25.000 de euro.
✅ Robotic Process Automation – UiPath – Developer + Business Analyst – Ai auzit de UiPath, prima companie unicorn din România? Poate dai un search pe Google. Practic compania asta face roboței digitali care automatizează diferite procese într-o companie. Treaba asta e atât de cerută pe piață în ultima vreme (și cu atât mai mult în cele ce urmează) încât această companie nu demult a fost evaluată la 7 MILIARDE de dolari. Acum ai oportunitatea de a intra (sau de a avansa) în lumea automatizării digitale alături de o companie de top la nivel mondial și să poți câștiga și premii făcând asta
✅ (THE BIG ONE) 🔥 Acceleratorul de afaceri! – Aici îți oferim oportunitatea reală de ați construi propria afacere. Și nu ne referim doar la bani, pentru că banii sunt doar o parte din ecuație în orice afacere. Primești acces la mentori cu experiență; workshop-uri cu oameni specializați din industrii precum marketing, vânzări, management; acces la un networking valoros + potențiali investitori pentru afacerea ta și bineînțeles, ai oportunitatea de a primi și finanțare de până la 45.000 lei (dar să fie clar de la început, va trebui să câștigi asta prin munca ta și a echipei tale).
Bun, asta a fost spuma, dar mai avem și alte activități pentru tine:
➕ Consiliere psihologică de bază și aprofundată – Te ajutăm să îți realizezi propriul plan de dezvoltare a carierei. Vei avea acces la experți în consiliere care îți vor pune întrebările potrivite pentru a ajunge la răspunsurile potrivite legate de viitorul carierei tale.
➕ Activități de tutoriat – Dacă ai restanțe la unele discipline mai dificile, îți dăm acces la mentori specializați, tu îți iei examenele și poți câștiga 1.000 lei dacă ai promovat examenele pentru care ai luat mentorat.
Premii: 💸💸
Oferim premii în valoare totală de peste 220.000 euro pentru că dorim să te menținem motivat să lucrezi la visul tău. Restul detaliilor le găsești pe site.
Ți-am prezentat pe scurt cum putem noi să te ajutăm în dezvoltarea ta. Acum mai rămâne doar ca tu să iei acțiune și să investești în viitorul tău (investești timp și implicare, cu banii venim noi). 🏆
Hit the link pentru mai multe detalii, asigură-te că ești eligibil și nu uita să te înscrii. 👇👇