Selecție grup țintă proiect „Azi Student, Mâine Antreprenor!”

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători Cluj implementează proiectul „Azi Student, Mâine Antreprenor!” finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României!
✔️ dacă ai domiciliul sau reședința în orice regiune a României, cu excepția regiunii București-Ilfov;
✔️ dacă ești student la o specializare inteligentă, nivel licență, în unul din ultimii 2 ani de studiu la orice facultate din România, cu excepția celor din regiunea București-Ilfov;
✔️ dacă NU ai mai participat la alte programe de îmbunătățire a competențelor antreprenoriale în proiecte POSDRU sau POCU;
Atunci ești ideal pentru a te înscrie în proiect!
‼️‼️
Aruncă o privire peste activitățile și premiile pe care le-am pregătit pentru tine:
Oferte educaționale la care tu poți să participi pentru a-ți dezvolta abilități care sunt foarte bine plătite (high income skills) și să câștigi și premii făcând asta:
🔥 >>Introducere în antreprenoriat – înveți cam tot ce trebuie pentru a putea să construiești și să gestionezi o afacere (poate chiar propria ta afacere). În urma parcurgerii acestei oferte vei dobândi competențe de marketing, management, financiare, cum să îți faci un plan de afaceri și multe altele. Această ofertă e potrivită pentru tine dacă vrei să înveți cum poți să devii un antreprenor de succes.
🔥 >>Dezvoltarea și promovarea site-urilor web pentru antreprenori – Înveți cum să faci și să gestionezi pagini web pentru alte companii (sau chiar compania ta). Parcurgi elemente precum construire, instalare, arhitectura, baze de date + integrare, promovare, sisteme de management etc. Adică tot ce este legat de dezvoltarea unui site. Orice companie, mai nou chiar orice antreprenor și de unul singur, au nevoie de un site.
🔥 >>Organizarea ideilor: Esența unui discurs convingător – Cele mai utilizate abilități (poate chiar cele mai importante) pe care le folosim zilnic sunt cele de comunicare. Parcurgând această ofertă, îți dezvolți aptitudini de comunicare precum argumentare, de a lua decizii, de negociere, de a oferi feedback și multe altele.
🔥 >>Simulare, dezvoltare de procese și modelare de afaceri – nivel inițiere + nivel intermediar (asta nu e doar cool, e ceva super de viitor și foarte bine plătit) – Practic, aici înveți cum poți să automatizezi, optimizezi și digitalizezi cam orice procese repetitive într-o companie (a ta sau a clienților tăi). Bineînțeles, înveți mult mai mult de atât, dar hai să începem cu asta. Pe lângă premiile consistente pe care le poți câștiga parcurgând acest program, ai acces gratuit 3 ani la platforma în care o să lucrezi, care pe tine te-ar costa aproximativ 25.000 de euro.
🔥 >>(THE BIG ONE) >>Acceleratorul de afaceri! – Aici îți oferim oportunitatea reală de a-ți construi propria afacere. Și nu ne referim doar la bani, pentru că banii sunt doar o parte din ecuație în orice afacere. Primești acces la mentori cu experiență; workshop-uri cu oameni specializați din industrii precum marketing, vânzări, management; acces la un networking valoros + potențiali investitori pentru afacerea ta și bineînțeles, ai oportunitatea de a primi și finanțare de până la 45.000 lei (dar să fie clar de la început, va trebui să câștigi asta prin munca ta și a echipei tale).
Bun, asta a fost spuma, dar mai avem și alte activități pentru tine:
👉 Consiliere psihologică de bază și aprofundată – Te ajutăm să îți realizezi propriul plan de dezvoltare al carierei. Vei avea acces la experți în consiliere care îți vor pune întrebările potrivite pentru a ajunge la răspunsurile potrivite legate de viitorul carierei tale.
👉 Activități de tutoriat – Dacă ai restanțe la unele discipline mai dificile, îți dăm acces la mentori specializați, tu îți iei examenele și poți câștiga 1.000 lei dacă ai promovat examenele pentru care ai luat mentorat.
Premiile pe care le punem la bătaie sunt în valoare totală de peste 💸 220.000 EURO 💸 pentru că dorim să fii motivat și să lucrezi la visul tău.
Ți-am prezentat pe scurt cum putem noi să te ajutăm în dezvoltarea ta.
Acționează acum pentru viitorul tău!
👇👇 Hit the link pentru mai multe detalii, asigură-te că ești eligibil și nu uita să te înscrii. 👇👇