27.02.2014 – Seminar informare – Mecanismul financiar SEE 2009-2014.

Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii, în calitate de Operator de Program, continuă seria seminariilor regionale de informare cu un nou eveniment, organizat la Cluj-Napoca, în data de 5 martie a.c., începând cu ora 10.00.

Scopul evenimentului este de a prezenta oportunităţile de finanţare din cadrul Programelor PA16/RO12 Conservarea şi revitalizarea patrimoniului cultural şi natural şi PA17/RO13 Promovarea diversităţii în cultură şi artă în cadrul patrimoniului cultural european derulate prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014 şi de a înţelege condiţiile prevăzute în Ghidul solicitantului pentru cererile de proiecte deschise la această dată.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să completaţi formularul de înregistrare, fără a depăşi 2 pagini. Formularul se va transmite până la data de 4 martie ora 10.00 la adresa de e-mail seminarsee@umpcultura.ro.

Datorită limitărilor legate de spaţiul disponibil, vor fi selectaţi primii 100 de participanţi care au completat Formularul de înregistrare cu toate informaţiile solicitate şi care se încadrează în categoriile de solicitanţi eligibili ai Programelor. Din partea unei organizaţii pot participa mai multi reprezentanţi, cu condiţia completării Formularului de înregistrare pentru fiecare participant! Participanţii selectaţi vor primi pe e-mail o invitaţie de participare la eveniment.