18.02.2014 – AMPOSDRU a publicat lista cererilor de finanţare aprobate pentru cererea de propuneri de proiecte CPP 160.

DG AMPOSDRU a publicat lista cererilor de finanțare aprobate care se încadrează în prevederile Ghidulului Solicitantului-Condiții Specifice, pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic 160.

În cursul zilei de 18 februarie 2014, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în faza B, solicitanții ale căror cereri de finanțare se află pe lista de rezervă şi solicitanții cererilor de finanţare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

Solicitanții ale căror cereri de finanțare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil (http://cndiptoi.tvet.ro/).

Solicitanţii ale căror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestaţia se poate depune personal în zilele lucrătoare sau poate fi transmisă prin curier/poştă, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucureşti. Pentru contestaţiile depuse personal, data limită de înregistrare a contestaţiei la registratura AMPOSDRU este 24 februarie 2014, orele 16.00. Pentru contestaţiile transmise prin curier/poştă, data limită de transmitere este 24 februarie 2014.