10.04.2013 – Chestionar privind evaluarea ratei de pre-finanțare aplicate proiectelor finanțate din fonduri structurale

În cadrul proiectului “Evaluarea ratei de pre-finanțare aplicate proiectelor finanțate din fonduri structurale”, inițiat de Ministerul Fondurilor Europene și realizat de către consorțiul compus din CPD OU Estonia, în asociere cu NTSN Conect SRL și SC GEA Strategy & Consulting S.A, vă adresăm rugămintea de a ne sprijini în identificarea aspectelor esențiale care afectează mecanismul de pre-finanțare, prin completarea unui chestionar adresat beneficiarilor de instrumente structurale.

Informații adiționale legate de proiect pot fi găsite în invitația atașată prezentului mail sau pe site-ul www.evaluare-structurale.ro.

Completarea chestionarului durează aproximativ 10 minute, documentul putând fi accesat la următorul link: http://survey.cult-research.ro/index.php?sid=86834&lang=ro. Vă rugăm să completați chestionarul până vineri, 19 aprilie 2013.

Experiența dumneavoastră practică în implementarea proiectelor și accesarea și utilizarea prefinanțării este foarte importantă pentru identificarea problemelor întâmpinate precum și a soluțiilor de optimizare a mecanismului de prefinanțare pentru actuala și viitoarea perioadă de programare, 2014-2020.

Pentru mai multe informații/clarificări vă rugăm să ne contactați la adresa prefinantare@geaconsulting.ro.

Vă mulțumim pentru contribuția dvs. și pentru timpul acordat!

Adresa Ministerul Fondurilor Europene

_