08.01.2014 – DG AMPOSDRU a publicat lista cererilor de finanţare aprobate care se încadrează în alocarea financiară stabilită în Ghidul Solicitantului, pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic 162.

DG AMPOSDRU a publicat lista cererilor de finanțare aprobate care se încadrează în alocarea financiară stabilită în Ghidul Solicitantului, pentru cererea de propuneri de proiecte de tip strategic 162.

În cursul zilelor de 08.01.2014-09.01.2014, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în faza B, solicitanții ale căror cereri de finanțare se află pe lista de rezervă şi solicitanții cererilor de finanţare aprobate vor primi scrisoarea de informare.

Solicitanții ale căror cereri de finanțare nu primesc scrisoare de informare vor contacta OI POSDRU responsabil.

Solicitanţii ale căror proiecte au fost respinse pot contesta decizia de respingere. Contestaţia se poate depune personal în zilele lucrătoare sau poate fi transmisă prin curier/poştă, numai la registratura AMPOSDRU, la adresa: B-dul Carol I, nr. 34-36 (parter), sector 2, Bucureşti. Pentru contestaţiile depuse personal, data limită de înregistrare a contestaţiei la registratura AMPOSDRU este 15 ianuarie 2014, orele 16.00. Pentru contestaţiile transmise prin curier/poştă, data limită de transmitere este 15 ianuarie 2014.